השוקולדים של פרלינה
דף הבית / מאמרים / השוקולדים של פרלינה
אני טועמת שוקולד ומרגישה מאושרת! ואני לא היחידה….
שוקולד הוא מעדן בו נפגשים איכות ודמיון. טעימה ממנו גורמת לנו להפליג למחוזות רחוקים.
אנו ב’פרלינה’ מקפידים מאוד בבחירת חומרי גלם איכותיים, המשמשים אותנו לשזור זרי השוקולד והמארזים אותם אנו מעצבים.
השוקולדים הם מאירופה, מיצרנים מובילים כמו: סוריני, רובלי, לינדט, המלט, גונץ ועוד…
מבחר הטעמים הוא רחב, מגוון ומתחדש ללא הפסקה.
אנו מקפידים לשלב בכל זר ומארז, טעמים מוכרים ואהובים, כמו קרם חלב או קרם אגוזים,
וכמובן חשוב לנו שתכירו טעמים חדשים ומפתיעים כמו טירמיסו, פיסטוק, מרירים למיניהם, וכך מובטחת הנאה שלמה.
שוקולד איכותי יכיל לפחות כ-35% חמאת קקאו.
לשוקולד חייבים להתמסר עם כל החושים, כדי שהוא יגמול לכם באותה התמסרות טוטאלית.
איך מעריכים שוקולד איכותי? בעזרת חמשת החושים:
חוש הראייה- אני מסירה את העטיפה ורואה האם היא איכותית, מעוצבת, מאירת עיניים?
אם כן, סביר להניח שתוכה מושקע אף הוא.
פתחתי את העטיפה ובתוכה הפתעה מתוקה- פרלין שוקולד בטעם מפתיע. אני בודקת את איכותו. שוקולד איכותי יהיה בעל מרקם אחיד ומבריק.
חוש המישוש- איזו תחושה יש לשוקולד? אני ממששת את השוקולד ביד ומגלה אם הוא מחוספס-ייתכן ואינו טרי, אם הוא נעים וחלק- הוא טרי.
חוש השמיעה- איזה צליל יש לשוקולד ששוברים אותו או נוגסים בו.
בטבלאות שוקולד, נשמע צליל שבירה חד וקצהו השבור חלק ואינו מתפורר. פרליני שוקולד הם עדינים, מתמוססים לחלל הפה וכמעט ולא נשמע רעש.
חוש הריח- לכל שוקולד ניחוח המאפיין אותו. אני מקרבת אותו לאפי ומריחה. קיים מגוון רחב של ניחוחות בשוקולד העשויים להיות עדינים עד תוקפניים.
הם עשויים להזכיר לנו חלב, קרמל,קפה, קקאו, טירמיסו, פירות שונים ועוד…ועוד…
חוש הטעם-השיא בחווית החושים! הגיע הרגע בו אני עוצמת עיניים, מניחה בפי פרלין שוקולד, ומניחה לו להתמוסס באיטיות בחלל הפה ומתענגת…
ניתן להרגיש לא רק במתיקות, אלא גם בטעם נוסף – המילוי.
כל פרלין מחביא בתוכו סוד- סוד הטעם המפתיע.
תנו להנאה לסחוף אתכם, הטעם והזכרון תמיד מתוק!
WhatsApp us